Terdapat sebuah buku masakan yang mana menampilkan koleksi resepi yang menggunakan bahan asas air mani manusia. Buku ini bertajuk 'Natural Harvest', ditulis oleh seorang chef bernama Fotie Photenhauer.
Fotie Photenhauer, pengarang buku Natural Harvest , menggambarkan buku ini sebagai:
Air mani tidak hanya berkhasiat, tetapi ia juga mempunyai tekstur yang indah dan mempunyai ciri-ciri sesuai dimasak yang menakjubkan. Seperti wain dan keju , rasa air mani adalah kompleks dan dinamik. Air mani adalah murah untuk dihasilkan dan biasanya boleh didapati di kebanyakan tempat, seperti rumah dan restoran.Walaupunsemua sifat-sifat ini positif, air mani masih diabaikan sebagai makanan.
Air mani tidak hanya berkhasiat, tetapi ia juga mempunyai tekstur yang indah dan mempunyai ciri-ciri sesuai dimasak yang menakjubkan. Seperti wain dan keju , rasa air mani adalah kompleks dan dinamik. Air mani adalah murah untuk dihasilkan dan biasanya boleh didapati di kebanyakan tempat, seperti rumah dan restoran.Walaupunsemua sifat-sifat ini positif, air mani masih diabaikan sebagai makanan.
korang nak makan ke?
Bagikan
Koleksi Resepi Air Mani
4/
5
Oleh
Nurfarah