Thursday, December 1, 2011

Koleksi Resepi Air Mani

Terdapat sebuah buku masakan yang mana menampilkan koleksi resepi yang menggunakan bahan asas air mani manusia. Buku ini bertajuk 'Natural Harvest', ditulis oleh seorang chef bernama Fotie Photenhauer. 

Fotie Photenhauer, pengarang buku  Natural Harvest , menggambarkan buku ini sebagai:

Air mani tidak hanya berkhasiat, tetapi ia juga mempunyai tekstur yang indah dan mempunyai ciri-ciri sesuai dimasak yang menakjubkan. Seperti wain dan keju , rasa air mani adalah kompleks dan dinamik. Air mani adalah murah untuk dihasilkan dan biasanya boleh didapati di kebanyakan tempat, seperti
  rumah dan restoran.Walaupunsemua  sifat-sifat ini positif, air mani masih diabaikan sebagai makanan.

Berikut antara beberapa resepi yang ditampilkan:






korang nak makan ke?


Bagikan

Jangan lewatkan

Koleksi Resepi Air Mani
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk berlangganan.